True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

27-08-2024
Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 26

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.





Bar Laat
Bar Laat: Afl. 2

Als voorzitter van de werkgeversvereniging vindt Jacco Vonhof dat we hier in Nederland lijden aan regelobesitas, een teveel aan onnodige regeltjes waar ondernemers aan moeten voldoen. Hij vreest zelfs voor een leegloop aan ondernemers. * Rutte's afscheidstournee met Elodie Verweij en Halbe Zijlstra. Een over the top afscheidsfeest met 1400 genodigden op het strand in Scheveningen. Het lijkt niets voor Mark Rutte, maar toch was hij de man van het uur. Halbe Zijlstra en Jacco Vonhof stonden op de gastenlijst en geven een nabespreking. * Nynke de Jong en Marlou van Rhijn over de Paralympische Spelen.





Close Up
Close Up: Afl. 54

Kate Winslet bereikte ongekende internationale roem op de leeftijd van 22 jaar dankzij haar rol in de film Titanic. Maar na dit commerciële succes slaat de Britse actrice vastberaden een nieuwe artistieke weg in, op zoek naar films waarin ze complexe, échte vrouwen kan spelen. Ze werkte samen met gerenommeerde regisseurs en is tegenwoordig ook succesvol met haar rol als de taaie rechercheur Marianne Sheehan in de serie Mare of Easttown. De documentaire vertelt Winslets verhaal aan de hand van interviews met de actrice op archiefmateriaal en clips uit haar films.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 7 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 augustus, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Syrië veilig of niet. Voor verschillende landen is er aanleiding om te veronderstellen dat Syrië een veilig land is. Ook Geert Wilders stelt dat Syrië een veilig land is. We praten met Mark Klaasen, universitair docent migratierecht. * Gratis laptops scholen. Moeten alle kinderen in het voortgezet onderwijs een gratis laptop krijgen? Voorstanders vinden van wel. De politiek wilde er tot op heden niet aan. Steeds meer ouders vragen hulp aan particuliere organisaties omdat ze de schoolspullen niet kunnen betalen. * Reünie Oasis. De Britse popgroep Oasis komt volgende zomer weer bij elkaar voor optredens in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.



Redding na de Ramp
Redding na de Ramp: Chauffeur Stephan zat op de ferry Estonia toen deze schipbreuk leed. Bijna duize

Vrachtwagenchauffeur Stephan Duijndam dobberde na de ramp met de ferry Estonia urenlang in de ijskoude Oostzee. Maar liefst 852 opvarenden overleden, terwijl er 137 mensen werden gered. Stephan wist de ramp te overleven dankzij Margus, een man uit Estland die hem zowel warm hield als moed insprak. Valt deze Margus dertig jaar later nog terug te vinden om hem te bedanken voor zijn heldendaad?



3Doc
3Doc: Afl. 3

Wat voor de vijftienjarige Manon begon als een stiekeme vakantieliefde op een all-inclusive resort, veranderde langzaam in een herinnering waar zij met minder plezier op terugkijkt. Ze werd verliefd op Hugo, de grote ster van het animatieteam. Hij pakte haar in met mooie woorden, dat ze speciaal voor hem was. Hoewel Hugo veel ouder was dan Manon had hij toch seks met haar. Eerst voelde dat goed, maar langzaam veranderde dat in een herinnering waar ze liever niet meer aan terugdenkt. Wat is er tijdens die vakantie gebeurd en hoe heeft het kunnen gebeuren? Ze gaat op zoek naar antwoorden en komt oog in oog met Hugo.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 15

Er zijn op dit moment zo'n 90.000 duizend longcovidpatiënten in Nederland. Hun leven ligt vaak totaal overhoop en dat heeft ook invloed op relaties. Hoe houd je je relatie in stand als een van de twee uitzichtloos ziek wordt?



De slimste mens
De slimste mens: Afl. 27

De finaleweek met als tweede finalist Hannah Prins.



Urk!
Urk!

Tony voelt zich als Gaston Starreveld wanneer hij met Derre de opbrengst gaat doneren. Dwingende Greetje gaat live op de Urk FM met haar column. Teun en Ap laten hun sporen achter op het strand van Terschelling.



Vier Handen Op Eรฉn Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 1

Larissa (20) is een stoere meid en werkt als trucker. Omdat ze rugklachten krijgt, moet ze onverwachts stoppen met haar werk. De oorzaak van haar rugklachten blijkt een zwangerschap van drie maanden. Ze is compleet overdonderd, maar voelt gelijk dat ze het kindje wil houden. Hoewel de vader van het kindje buiten beeld is, staat Larissa er zeker niet alleen voor. Haar ouders en broer doen er alles aan om haar te ondersteunen. Wel vindt ze het spannend om alleen voor haar kindje te moeten zorgen. Gelukkig is alleenstaande moeder Gaby Blaaser daar om haar wegwijs te maken in het moederschap.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 171

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 34

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



FORMULA 1
FORMULA 1: Inside The Dramatic Race Start In Zandvoort | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workday

In this segment, Jolyon Palmer takes an in-depth look at the opening moments of the race, seeing how this impacted the outcome in Zandvoort. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #DutchGP



MasterChef Australiรซ
MasterChef Australië

Elk team moet een driegangenmenu koken voor veertig eerdere MasterChef-deelnemers, onder begeleiding van Jamie Oliver. De jury geeft ze vier verplichte ingrediënten: champignons voor het voorgerecht, cashewnoten en paprika voor het hoofdgerecht en grapefruit voor het dessert.





Een huis vol
Een huis vol: Afl. 7

Bij de familie Blom zijn vandaag de kinderen de baas, want het is hun jaarlijkse kinderdag. De familie Wildeman is volledig in oranjesferen want het is Koningsdag. De wekker gaat voor dag en dauw want ze hebben maar één missie: op de allerbeste koopjes jagen op de plaatselijke rommelmarkt. Iven Cudogham gaat onder het mes want hij krijgt een nieuwe heup. De hele familie vindt het maar spannend dat hij geopereerd wordt. De familie Bakhcha is op familievakantie in Marokko. Ze maken een bijzondere rondreis door het geboorteland van Ali en Samira en worden eindelijk weer herenigd met oma Bakhcha, die nog steeds in Marokko woont.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 240

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: In Drenthe zijn de 'Koloniën van Weldadigheid' onlangs uitgeroepen tot Werelderfgoed.

In Drenthe zijn de 'Koloniën van Weldadigheid' uitgeroepen tot Werelderfgoed. De Koloniën waren bijna 200 jaar geleden unieke experimenten om de sociale problemen van de grote stad op te lossen op het platteland. Is dat gelukt? Tirsa gaat op bezoek. De Dat-kan-toch-anders-man is bij het ontstaan van de eerste Kolonie van Weldadigheid.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 100

Langs de Hollandse Waterlinies verhaalt over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten, sluizen en het omringende land. De keer: De functie van de forten. Tamme Smit reist af naar Nij Beets voor een ontmoeting met langebaanschaatsster Femke Kok. Ze bezoeken de oude ijsbaan waar Femke haar eerste wedstrijden won en ze hebben beet in het Polderhoofdkanaal. En Zeeland van vroeger en nu, waarbij zowel jong als oud hierover vertelt, deze keer: lichaamsbeweging.



De Faker
De Faker: Afl. 2

In het zonnige Spaanse Tarragona viert de familie Pet vakantie. Vincent Visser pakt meteen het vliegtuig om de Faker op te sporen. Gaat het hem lukken?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 205

Juridisch getouwtrek in provincie Utrecht om één wolf * Coalitie op 77 zetels in nieuwe zetelpeiling, verlies komt vooral door teleurstelling in NSC * AI-therapeut al volop ingezet in ggz Engeland: 'Het doel is echt assisteren, niet vervangen' * Protesten in Servië tegen lithiummijn



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 171

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Top 10 Onboards | 2024 Dutch Grand Prix | Qatar Airways

Jump onboard with our drivers and relive all the best moments from Zandvoort; our first race weekend back after the summer break! Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #DutchGP



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 172 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 augustus, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



PSV
PSV: RECAP ๐ŸŽž๏ธ | Een fantastische overwinning ๐Ÿ˜

Bekijk hier de recap van de wedstrijd Almere City FC - PSV. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 47

Maarten en Ritsaert moeten samen werken, omdat Bits het zegt. Joy en Sofie besluiten naar de moeder van Bo te gaan en nemen Dickens mee. Maarten is zwaar onder de indruk als hij begrijpt dat zijn kinderen plotseling terug zijn op het eiland.



Gio
Gio: GAAN LYNN EN IK MATCHEN IN AUTO’S? HAAR NIEUWE AUTO?๐Ÿš—

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles' Face Says It All ๐Ÿ˜ฌ

Charles Leclerc and Max Verstappen react to Lando Norris' win by 22 seconds in the cooldown room in Zandvoort. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #DutchGP





De rijdende rechter
De rijdende rechter: Een burenruzie in Friesland over een schutting.

Als op een stormachtige winterdag de oude schutting tussen buren Fieneke Fraanje en Henk Brugman bijna omwaait, besluit mevrouw Fraanje dat er een nieuwe schutting moet komen. Brugman zegt meteen dat hij niet veel geld heeft voor een dure schutting. Uiteindelijk komt er een schutting van bijna 2000 euro. Fraanje vraagt of Brugman 800 euro wil betalen. Dat weigert hij. Dat was niet de afspraak! Vindt Brugman. Zeker niet omdat zijn tuin nu een puinhoop is door het plaatsen van die schutting. Volgens Fraanje pest de buurman haar nu, hij houdt haar in de gaten en schuift expres hard met stoelen, en dat moet stoppen!



Ziggo Sport
Rondo | Met RAFAEL VAN DER VAART, MARCO VAN BASTEN, RUUD GULLIT en KHALID BOULAHROUZ

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 26/08/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Rafael van der Vaart, Marco van Basten, Ruud Gullit en Khalid Boulahrouz. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



SLAM!
Stelletjes GLUREN in ELKAARS DM ๐Ÿ‘€ - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de straat op om te kijken of stelletjes in elkaars telefon mogen kijken. Onze juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc Meets An Olympic Gold Medallist In Zandvoort

Charles Leclerc welcomes three-time Paris 2024 gold medalist Harrie Lavreysen to Zandvoort for a tour of the track, as they go wheel-to-wheel around the circuit's iconic banked corners and compare competitive cycling with Formula 1 racing. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 213

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: 102 Stardrops VS 14 MEGA Dozen!

Bedankt voor het kijken naar 102 Stardrops VS 14 MEGA Dozen! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Op safari
Op Safari: Afl. 6

Het vertrek van twee giraffes naar Tsjechië en gorilla Moos wordt onderzocht in de operatiekamer.





AFC Ajax
AFC Ajax: ๐ŸŽ™๏ธโ€Š LIVE 14:15 | Persconferentie Farioli & Pasveer | Ajax - Jagiellonia Biaล‚ystok

Francesco Farioli & Remko Pasveer schuiven woensdagmiddag aan voor de persconferentie in aanloop naar het duel met Jagiellonia Biaล‚ystok. Het persmoment begint om 14:15 uur en is live te volgen. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Who Am I Challenge! | Grill The Grid 2024 | Episode 5

In Episode 5, we put our drivers to the test as they must correctly identify the mystery people from clues in UNDER two minutes! Can you beat the drivers? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #GrillTheGrid



Ziggo Sport
Ruud Gullit: 'Arne Slot wil het voetbal wat meer controleren' ๐Ÿง | Rondo

Het begin van het tijdperk Arne Slot en een sleutelrol voor Ryan Gravenberch in Liverpool ๐Ÿ”ด โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Ziggo Sport
Van der Vaart: 'Dit is de beste wedstrijd die ik in tijden heb gezien' ๐Ÿ‘ | Rondo

Ajax en met name Steven Berghuis wisten in Polen te ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐Ÿ’ช Maken ze het klusje donderdag in de ArenA eenvoudig af? ๐Ÿคž โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 45

Expert Karl Stimm krijgt een lanspunt uit de bronstijd te zien, dat gevonden is met een metaaldetector. Een mooie aanleiding om met een metaaldetector aan de wandel te gaan, op zoek naar archeologische bodemvondsten, en een kijkje te nemen in het Rijksmuseum van Oudheden.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Een thuiswedstrijd tegen Telstar ๐Ÿ 

De samenvatting van Jong PSV - Telstar. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Je moet kneiterhard zijn en het gedrag er uit halen.' ๐Ÿ’ฌ | Rondo

De reactie van Noa Lang tijdens zijn wissel wordt aan tafel afgekeurd. โŒ โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow









NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 239

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 171

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.