True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

28-08-2024




Bar Laat
Bar Laat: Afl. 3

Arjen Lubach staat aan de vooravond van het nieuwe en laatste seizoen van de Avondshow. * Bondscoach Paul van Ass nam met de Oranje hockeyvrouwen het eremetaal van de Spelen mee. Toch heeft de succescoach zijn afscheid aangekondigd. * Vier oud-bewoners van jeugddorp De Glind hebben aangifte gedaan van langdurig seksueel misbruik en mishandeling tegen een voormalig pleegvader. We horen meer over de zaak van advocaat Jordi L'Homme, die de slachtoffers bijstaat. * Er is ophef in Bloemendaal, daar hebben bewoners met succes de komst van een hospice geblokkeerd. Gemeenteraadslid Rob Slewe spreekt zijn verontwaardiging uit.



Het verraad van Hilversum
Het verraad van Hilversum: Afl. 1

Documentaire over de rol van de publieke omroep tijdens de Duitse bezetting gedurende de Tweede Wereldoorlog. Een aantal publieke omroepen stelde zich coöperatief op, waardoor zij konden worden ingezet als propaganda-apparaat voor de nazi's. Een houding met zeer ingrijpende gevolgen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 8 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 augustus, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Systemen overheid plat. Door een storing in het IT-systeem van het ministerie van Defensie zijn verschillende overheidsdiensten getroffen. We praten erover door met Bibi van den Berg, hoogleraar Cybersecurity Governance aan Universiteit Leiden. * Laurentien stopt als voorzitter stichting toeslagenouders. Prinses Laurentien stopt per direct met haar werk als voorzitter van de Stichting (Gelijk)waardig Herstel, die zich inzet voor de gedupeerde toeslagenouders. De afgelopen tijd ontstond er ophef over de methode van de stichting om de ouders te helpen. Te gast is staatsrechtdeskundige en oud-politicus van de PvdA Peter Rehwinkel.



Tieners tegen kwalen
Tieners tegen kwalen: Afl. 3

De derde week van het experiment staat in het teken van het prikkelen van het brein en de groep gaat daar op veel uiteenlopende manieren mee aan de gang. Dat is voor sommige ouderen een behoorlijk uitdaging, maar juist door nieuwe dingen te leren en te ondernemen kunnen ze het verouderingsproces vertragen. Ook voor de tieners geldt dat de hersenen uitdagen een belangrijk onderdeel is van hun mentale gezondheid.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 30

Beeldhouwkunst, natuur en architectuur vloeien samen in Beeldengalerij Het Depot en het naastgelegen arboretum (botanische bomentuin) in Wageningen. Directeur van Kunstmuseum Den Haag Margriet Schavemaker bekijkt de collectie beelden die bestaat uit torso's en fragmenten van het menselijk lichaam. Op de tentoonstelling Beeld in Beweging worden de veelal statische beelden gekoppeld aan het medium film, waardoor er een nieuwe kijkervaring ontstaat.



FORMULA 1
FORMULA 1: The 2024 Dutch Grand Prix But Make It F1 Kids

Relive all the best bits from the F1 broadcast for children as Zandvoort hosted another memorable weekend. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #DutchGP



De slimste mens
De slimste mens: Afl. 28

De finaleweek met als derde finalist Nicolaas Veul.



Terug in het wild
Terug in het Wild: Afl. 1

Natuurbeschermers uit heel Europa halen alles uit de kast om bijna uitgestorven soorten te redden. Er wordt gezocht naar de verdwenen Beierse woelmuis en de Noord-Ieren proberen te voorkomen dat de vleet, de reus van de Noordzee, uitsterft. Ook de Nederlandse wadplaten worden ontdaan van plastic om het leefgebied van zeehonden en trekvogels veilig te stellen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 172

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 35

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



NOS Olympische Spelen
NOS Olympische Spelen: Afl. 1

Liveverslag van de openingsceremonie van de Paralympische Spelen in Parijs, Frankrijk.



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

Sofia geeft het winnende team van de serveeruitdaging de opdracht om in 75 minuten een gerecht te maken dat iedereen met de handen kan eten. De vijf beste gerechten mogen door naar de immuniteitsopdracht.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 8

Om vader Iven Cudogham in alle rust te laten revalideren van zijn heupoperatie gaan de kids op bezoek bij hun oudste broer Jazz. De familie Blom gaat met acht man sterk naar de tweejaarlijkse tandartscontrole. De 20-jarige Vincenzo Wildeman wil dit jaar graag het huis uit. Om zijn uitzet al een beetje bij elkaar te sparen, gaat hij shoppen bij de kringloopwinkel. De familie Bakhcha is weer thuis van hun vakantie in Marokko en dat wordt aanpoten voor moeder Samira.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 241

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: De bruine beer. We kennen ze van de knuffelbeertjes en de leuke filmpjes op tv. Deze b

De bruine beer. We kennen ze van de knuffelbeertjes en de leuke filmpjes op tv. Deze beer is altijd lief, zacht en lust graag honing. Maar de echte bruine beer is een roofdier en kan ook erg gevaarlijk zijn. Soms worden bruine beren gevangengenomen en worden ze gebruikt als dansbeer of circusbeer. Als deze beren gered worden komen ze terecht bij Het Berenbos. Hier worden de verwaarloosde beren beschermd en verzorgd. Janouk kijkt een dagje mee. In de sketch speelt Greetje Poeplokje en de drie beren.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 101

Ecoloog Jacob van der Weele gaat op pad naar het Lonnekermeer. In dit natuurgebied floreert de oostelijke witsnuitlibel, die in Nederland bijna uitgestorven is. En in Roeg! deze keer: samen met boswachter Kees van Son en Luuk de Vries wordt de Onneresch, het noordelijke puntje van Nationaal Park Drentsche Aa, verkend.



De Faker
De Faker: Afl. 3

Leendert de Ridder reist af naar Den Oever om de Faker te ontmaskeren bij de familie Klein. Gaat het hem lukken een puntje te scoren voor zijn team? Of is deze familie niet klein te krijgen?



Gio
Gio: DIT IS HOE ONS KIND ERUIT KOMT TE ZIEN!😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 206

Grote storing bij overheidssystemen * Hoe AI scholen en universiteiten nog afhankelijker kan maken van grote techbedrijven * Oekraïense vrouwen twijfelen over het krijgen van kinderen in oorlogstijd



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 172

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Lil' Kleine weer in zware drugsverslaving & Dochter Wilfred Genee gedumpt & Bellinga's

Lil' Kleine is weer teruggevallen in zijn drugsverslaving, de dochter van Wilfred Genee, Isabeau, is gedumpt door haar bekende vriendje en de Bellinga's laten al dagen niets meer van zich horen. Jan Roos en Dennis Schouten zitter er weer klaar voor. Steun ons alsjeblieft en pak alle extra's: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Check">Klik hier</a> onze nieuwe webshop: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.shop Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



FORMULA 1
FORMULA 1: Can YOU Guess The Mystery Person? πŸ‘€

Check out this excerpt from the 'Who Am I Challenge' in episode five of Grill The Grid as the drivers try to guess our mystery F1 figure. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #GrillTheGrid



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 173 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 augustus, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Ik Word De Grootste Bal! (Roblox)

Ik Word De Grootste Bal! (Roblox) πŸ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming πŸ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! πŸͺDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! πŸ’¬Laat weten wat je van de video vindt! πŸ“·Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 48

Het grote reddingsplan van de kinderen begint zeer vroeg in de ochtend, maar verloopt niet volgens plan, want Jip, Anne en Bauke worden betrapt in de communicatiebunker. En Bits zorgt dat de koepel weer ingeschakeld wordt.



FORMULA 1
FORMULA 1: "He won in Spa, HE WINS IN MONZA" 🀩 ❀️ 🏎️

Relive the incredible moment that Charles Leclerc won in Monza in 2019. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



De rijdende rechter
De rijdende rechter: Ze wonen al jaren bij elkaar in de straat. Tóch botert het al een poosje niet e

Ze wonen al jaren bij elkaar in de straat. En hebben geen ruzie. Tóch botert het al een poosje niet echt tussen de familie Kruijen en Peer Wolters. De reden? Het ophogen van de grond door Wolters, zegt Kruijen. Daardoor is hun erfscheiding uit het lood komen te staan. Maar, zegt Wolters, hij heeft nooit opgehoogd! De buren hebben juist afgegraven! Bovendien is de erfscheiding een keerwand, vindt Wolters. En waarom zou je een keerwand plaatsen als je je geen grond hoeft te keren? Mr. Reid graaft zich in en onderzoekt wie er nou heeft opgehoogd of afgegraven. Of allebei?





MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: BLAIR IS TERUG EN ZE GAAT BROOKHAVEN HACKEN!

Oh nee, Blair is terug en ze dreigt om Brookhaven te hacken en voor iedereen te VERWIJDEREN! Dat is iets wat we absoluut willen voorkomen, dus kom mee op avontuur om Blair te stoppen. π˜½π™€π™Žπ™π™€π™‡ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™€π™šπ™  π™ˆπ™„π™‡π˜Ό π™šπ™£ π™™π™š π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π™Žπ˜Ύπ™ƒπ™€ π˜Ώπ™π™Šπ™ˆπ™€π™‰π™‘π˜Όπ™‰π™‚π™€π™ ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ π™€π™«π™šπ™§ π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 214

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: MEGARAMP x FORTNITE EDITIE!

Bedankt voor het kijken naar MEGARAMP x FORTNITE EDITIE! In deze video speel ik samen met @Giel1 & @MickVanYouTube Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Op safari
Op Safari: Afl. 7

Piepjonge en hele oud dieren; met veel geboortes, maar ook een elfjarige opa die het niet goed maakt: steppevosje Swift.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Day Sebastian Vettel Made History! | Extended Highlights | 2008 Italian Grand Prix

Relive this incredible day in 2008 when Sebastian Vettel became the youngest driver to win an F1 race (at the time) at just 21 years of age, giving Toro Rosso the team’s maiden victory. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



Ziggo Sport voetbal




Martin Garrix
MARTIN GARRIX LIVE @ SZIGET 2024

MARTIN GARRIX LIVE @ SZIGET 2024 β™« Tracklist: <a target="_blank" href="https://1001.tl/1x0quzc1 My">Klik hier</a> full Sziget set is live now. One of my favourite shows of the year, can’t wait for you to see it ❀️ STMPD RCRDS Label Night at ADE: <a target="_blank" href="https://www.ticketmaster.nl/event/stmpd-rcrds-label-night-tickets/ Turn">Klik hier</a> on subtitles for the official lyrics! πŸ’¬ Subscribe to my channel: <a target="_blank" href="http://stmpd.co/MGYTSID and">Klik hier</a> turn on notification so you never miss one of my videos! πŸ”” πŸ’¬ Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: <a target="_blank" href="https://discord.gg/stmpdrcrds Follow">Klik hier</a> Martin Garrix: Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/MartinGarrix Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MartinGarrix Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/MartinGarrix YouTube:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://youtube.com/MartinGarrix Follow">Klik hier</a> STMPD RCRDS YouTube: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/c/stmpdrcrds Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/STMPDRCRDS/ Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stmpdrcrds/ Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/stmpdrcrds Spotify:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://stmpd.co/ST50SPID 🎢">Klik hier</a> Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: <a target="_blank" href="https://youtu.be/LEh9F67Z5n8 Summer">Klik hier</a> Days: <a target="_blank" href="https://youtu.be/8OwVaewDtS8 High">Klik hier</a> On Life: <a target="_blank" href="https://youtu.be/Lpjcm1F8tY8 Ocean:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://youtu.be/BDocp-VpCwY Scared">Klik hier</a> To Be Lonely: <a target="_blank" href="https://youtu.be/e2vBLd5Egnk In">Klik hier</a> The Name Of Love: <a target="_blank" href="https://youtu.be/RnBT9uUYb1w There">Klik hier</a> For You: <a target="_blank" href="https://youtu.be/pNNMr5glICM So">Klik hier</a> Far Away: <a target="_blank" href="https://youtu.be/o7iL2KzDh38 Animals:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://youtu.be/IPYTxAHeR_o #MartinGarrix">Klik hier</a> #Sziget #2024 #STMPDRCRDS Martin Garrix staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Schrijversportret van Nederlands meest vertaalde en best verkochte schrijver He

Nederlands meestvertaalde en bestverkochte schrijver Herman Koch is een man met geheimen die hij alleen via het filter van een maskerade lijkt te willen prijsgeven. De Woede van Herman Koch is een schrijversportret, waarin regisseur Pieter Verhoeff samen met Koch door het doolhof van zijn binnenwereld dwaalt, om in het centrum daarvan uit te komen. Pieter ontmoet hem in de intimiteit van zijn eigen leven, waar hij bereid is zijn vermommingen af te leggen.



vThorben
vThorben: Dit Geloof Je Toch Niet? #shorts #brawlstars #stardrop

Bedankt voor het kijken naar Dit Geloof Je Toch Niet? #shorts #brawlstars #stardrop In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Inside Michael Schumacher’s Most Dominant F1 World Championship | F1 Beyond The Grid Podc

With 13 wins from 18 races, Michael Schumacher’s seventh and final World Championship was his best season in Formula 1. Still to this day, Schumacher is the only driver to have won five titles in a row as he and Ferrari dominated F1 from 2000 to 2004. So why was the German at his most ruthless during that last triumph in ‘04? 20 years on, Tom Clarkson speaks to McLaren Team Principal Andrea Stella (Michael’s performance engineer in 2004), Sabine Kehm (Michael’s media and PR consultant) and Ferrari Sporting Director Diego Ioverno (Ferrari’s gearbox engineer in 2004) for unique insight into how Michael obliterated his opposition that season, what he was like to work with and how it felt to be part of the most successful period in Ferrari’s F1 history. 03:21 – Andrea Stella’s role in Ferrari’s success 06:06 – Why were Michael and the car better in 2004? 21:57 – Sabine Kehm on working with Michael off track 27:35 – Why did Michael have self-doubts? 31:25 – What title number seven meant 32:35 – How Michael celebrated in style 34:25 – Why was ‘04 his best season? 38:44 – Diego Ioverno on being part of Ferrari’s dream team 48:04 – How Schumacher compares to other world-class drivers For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



OnsOranje
OnsOranje: 'Your glove looks terrible' πŸŽ¨πŸ˜‚ | 𝗗π—₯𝗔π—ͺ 𝗬𝗒𝗨π—₯ 𝗗π—₯π—˜π—”π—  ✍️ | Chasity Grant & Romée Leuchter

In deze aflevering van Draw Your Dream gaan Chasity Grant en Romée Leuchter de challenge aan: teken het antwoord op elke vraag, 60 seconden om te tekenen, drie kansen om te raden. Let's go! Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➀ <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCpnmJcBhJqKIHFkKvgdkdMQ?sub_confirmation=1 Volg">Klik hier</a> OnsOranje ...op Instagram ➀ <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Facebook ➀ <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Twitter ➀<a target="_blank" href="https://www.twitter.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> TikTok ➀ <a target="_blank" href="https://tiktok.com/@onsoranje">Klik hier</a>







Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 47

Expert Martijn Akkerman bekijkt een marquise-broche. De broche is in deze vorm niet origineel. Martijn gaat naar Het Rijksmuseum en vertelt daar het verhaal van Madame de Pompadour, de vrouw naar wie de marquise-vorm is vernoemd.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 240

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 172

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.