True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

21-09-2024


NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 32

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.







Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 265 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





Ondergrondse Sporen
Ondergrondse Sporen: Afl. 4

Geloven houd je op de been. Of niet? Martijn en Finbarr ontmoeten tijdens Thanksgiving blueslegende Lucious Spiller, die Walk With Me Lord ten gehore brengt. Ze ontmoeten christelijke fundamentalisten, maar ook mensen die het geloof helemaal hebben losgelaten. De erfenis van Afrikaanse religieuze uitingen heeft geleid tot een nieuwe vorm van spiritualiteit: het Amerikaanse hoodoo. Martijn en Fin volgen een hoodoo-bijeenkomst in New Orleans, waar een groep vrouwen elkaar helpt om trauma en pijn van hun voorouders te helen. En zo belanden ze op een geheime bijeenkomst van doula's, die advies geven aan zwangere vrouwen, ook over abortus.



FORMULA 1
FORMULA 1: Leo Leclerc To Ferrari Confirmed!

Charles Leclerc's dog Leo Leclerc got a front row seat... kinda!









The Connection
The Connection: Afl. 2

Rob Goossens, Eric de Munck en Eveline Stallaart gaan de strijd met elkaar aan.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Europese auto-industrie in het slop. Het gaat slecht met de Europese auto-industrie. Vooral door goedkope elektrische auto's uit met name China. De zorgen over de Duitse auto-industrie worden met de dag groter. * Groeiende spanningen in de VS. Na de tweede moordpoging op presidentskandidaat Donald Trump staat politiek geweld in de VS weer bovenaan de agenda. * Tentoonstelling wereldberoemde Rosa Bonheur. Het Haagse museum De Mesdag Collectie toont de eerste solo-expositie van Bonheur. Haar liefde voor dieren, haar werkwijze en schetsen staan centraal. Dat het kasteel en haar oude atelier altijd bewaard zijn gebleven, is uniek.



Ziggo Sport voetbal


So Help Me Todd
So Help Me Todd

Terwijl Margaret en Todd aan twee afzonderlijke zaken werken, vermoedt Todd dat er vlak onder hun neus een misdaad wordt gepleegd in het gerechtsgebouw.



Het Nieuwe Land
Het Nieuwe Land: Afl. 4

Een laatste keer reist Huub door het jongste deel van Nederland en ontdekt de onverwachte smaken van het Nieuwe Land. Hij dompelt zich onder in het Pieperfestival, begeeft zich onder de fans van het gepromoveerde Almere City en zeilt met de enige klassieke botter die Flevoland rijk is.



Ziggo Sport voetbal


Beste Zangers
Beste Zangers: Afl. 2

Claude staat centraal. Deze sympathieke zanger, afkomstig uit Congo, is sinds zijn Ladada niet meer weg te denken van het podium. Durven zijn muzikale collega's het aan om ook in het Frans te zingen?



FORMULA 1
FORMULA 1: We Love Our New Reptile Friend! 🦎

A lizard invaded the Formula 1 track at the Singapore Grand Prix FP3! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 38

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Qualifying | 2024 Singapore Grand Prix

All the drivers gave their verdict after Qualifying at Marina Bay, ahead of a hugely anticipated race day in Singapore. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



Junior Songfestival
Junior Songfestival: Afl. 1

Live vanuit Ahoy Rotterdam strijden vier acts om de winst. Wordt het Veronica, Ruben, Stay Tuned of de groep Hidde, Saïda en Dunyah die er met de winst vandoor gaat en Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Madrid?





Kassa
Kassa: Afl. 19

Betaal je je verkeersboete niet op tijd, dan verhoogt het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) deze met 50 procent. Door dit hardvochtige incassosysteem komen honderdduizenden Nederlanders in financiële problemen. Waarom doet niemand iets aan dit perverse verdienmodel van de overheid? Wat zijn de gevolgen van deze aanpak en hoe raakt het mensen in hun dagelijks leven?



Pauls Social Club
Pauls Social Club: Afl. 3

Paul de Leeuw verwelkomt mensen met en zonder verstandelijke beperking om samen de week door te nemen. Bijzondere mensen krijgen een podium en er zijn optredens van artiesten onder begeleiding van huisband Wimpie & de Domino's. Ook achter de schermen wordt meegewerkt.



FORMULA 1
FORMULA 1: Sainz Crashes Out In Q3! 😱🚩

Watch the moment Carlos Sainz's Q3 ended in Singapore as he collided with the barrier. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



Anne Frank House
Anne Frank House: Today is the International Day of Peace! #shorts

Today is the International Day of Peace. On 3 May 1944 Anne Frank wrote this quote in her diary, but the quote could have been written today, don't you think? #internationaldayofpeace #peace #quoteoftheday Follow Anne Frank and discover her story. SUBSCRIBE: <a target="_blank" href="https://bit.ly/2os7IsS #annefrankvideodiary">Klik hier</a> #annefrank #webseries Official website: <a target="_blank" href="https://www.annefrank.org Instagram:">Klik hier</a> / annefrankhouse_official Facebook: / annefrankhouse TikTok: / annefrankhouse X: / annefrankhouse About the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.









NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 265

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 39

Kim-Lian ervaart hoe het is om echt alleen te zijn in de natuur, zonder telefoon of enige vorm van afleiding. Volgens Thijs en Peter, de bedenkers van deze 24 uur solo in de wildernis, kom je door het loslaten van alle prikkels weer bij je eigen kern. Tijdens de solo van Kim-Lian regent het en de enige beschutting die ze heeft is een zeil. Ze ervaart wel wat ongemak, maar het echt even op haarzelf zijn geeft haar ook bepaalde inzichten. Net als Robbert, die graag het proces van zeep maken het liefst alleen uitvoert en daarbij tot filosofische inzichten komt. Niet de zeep als eindproduct, maar de weg er naartoe, geeft hem voldoening.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 227

Alles over de overgang op de werkvloer * Noodkreet VN-rapporteurs over moeders die ongewild baby's afstonden * De zin en onzin van de totale bodyscan bij de huisarts



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 4

Jurre en Sahil gaan proberen onderwater een kampvuur te maken. Wetensgappie Gailey Leseman laat zien hoe je robothond Spot een trucje kunt leren. In 'Glijdt 't?' hebben ze appelmoes op de glibberbaan.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video&#39;s

Bekijk aflevering 38 van Lachen om Home Video&#39;s uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 september, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video&#39;s is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 55

Het is het wekelijkse 'uitje' van Geert Tuin: twintig kilometer wandelen naar het graf van zijn zoontje Jesse van 2,5 jaar. Al is het inmiddels meer dan tien jaar geleden dat hij overleed, de nacht dat het gebeurde vergeet Geert nooit meer. Nu is zijn graf een plekje waar hij zich thuis voelt en graag komt. * De zussen Lucienne en Margie gaan altijd samen naar het graf van hun broertje Andres. Hij was goedlachs, vrolijk en zorgde voor hun moeder. Bij het graf komen er warme en leuke herinneringen boven aan hun lieve broer.





Ziggo Sport voetbal
Venezia - Genoa

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 42

De Nederlandse Wouter Nagel (37) werkt als piloot voor Mission Aviation Fellowship (MAF) in Madagaskar en vervoert hulpverleners, zendelingen en zieken met een vliegtuig, omdat de wegen erg slecht zijn. Samen met zijn vrouw Marlies en hun drie jonge kinderen wonen ze al twee jaar op Madagaskar. Vandaag vervoert de piloot een team van artsen dat onbetaald patiënten zal behandelen in een afgelegen gebied in het oerwoud, waar geen medische voorzieningen zijn. Dit zou niet mogelijk zijn zonder het vliegtuig van MAF, maar na 33 jaar is het nodig aan vervanging toe.





FORMULA 1
FORMULA 1: Lando Norris' Pole Lap | 2024 Singapore Grand Prix | Pirelli

Jump on board with Lando Norris as he secures his sixth career Grand Prix pole position. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 37

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 38

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker werkt aan het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land.



Dierendokter in het wild
Dierendokter in het wild: Afl. 3

Maaike maakt zich op voor een van de spannendste klussen uit haar leven: vanuit een helikopter moet ze een neushoorn verdoven. Ze gaat het dier een chip in zijn hoorn geven, zodat hij beter beschermd is tegen stropers. Voor het wrattenzwijn Hamlet heeft Maaike een nieuw huis gemaakt, en ze heeft een nieuwe patiënt: een albino egel.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 23

Programma met muziek uit de volle breedte van de kerken rondom een wisselend thema. De meditatie wordt verzorgd door voorgangers uit verschillende geloofstradities.



De eerste keer
De eerste keer: Afl. 3

Je eerste bijbaan vinden is niet gemakkelijk. Kajs moeders regelen zelfs een carrièretest om de perfecte bijbaan voor hem te vinden. Lena wil niet meehelpen op de boerderij, tot grote schrik van haar vader. Omar en Illias beginnen als afwassers, maar maken meteen een grote fout. Benjamin moet het ranzige toilet van zijn moeder schoonmaken. Ondertussen krijgt Shirleys vader het aan de stok met haar strenge werkgever op haar eerste dag.



De verandering
De Verandering: Afl. 24

René de Klerk was eerder te gast en vertelde over het enorme verlies van zijn zwangere vrouw en ongeboren kindje. Sindsdien zijn er mooie, maar ook heftige dingen gebeurd. Samen met Mirjam Bouwman blikt hij terug en doet hij zijn verhaal.



Zapp Detective
Zapp detective: Iedereen zoekt naar het verstopte geld in het kasteel.

Iedereen zoekt naar het verstopte geld in het kasteel. Daan weet uiteindelijk de juiste haard te vinden. Raïsha weet waar de maffia Kriekel vast houdt. Is ze op tijd om hem te redden?





Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 16

In het Rotterdamse Blijdorp staat de Prinsekerk, een oude kerk waar een jonge kerkgemeenschap elkaar ontmoet. Niels de Jong is de dominee van Noorderlicht, een groeiende gemeente die zich over drie kerken verspreidt. Hij moedigt mensen aan om in het spoor van Jezus te leven en zo het licht van Gods Koninkrijk naar het hier en nu te brengen. Petrus loopt mee met de klusdienst van Noorderlicht. Vrijwilligers helpen gemeenteleden met klusjes die zij zelf niet kunnen doen. Goud van Noord, initiatief van Noorderlicht, nodigt Petrus uit in de huiskamer van de wijk waar mensen uit de buurt samenkomen voor ondersteuning en gezelligheid.



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Singapore Grand Prix

Lando Norris claimed pole position for the Singapore Grand Prix after getting the better of championship rival Max Verstappen in qualifying at Marina Bay, which included a crash for Carlos Sainz at the start of Q3. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



vThorben
vThorben: Krijg 150 EURO Aan INGAME Items Met WOWS!

150 Euro Aan INGAME Items Invite code: <a target="_blank" href="https://wo.ws/3XuZ3Tl Bedankt">Klik hier</a> voor het kijken naar Krijg 150 EURO Aan INGAME Items Met WOWS! #ad Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team reist naar Heerhugowaard waar ze aan de slag gaan bij Amanda, Egbert en hun zoon Finn. Hoewel ze dolblij zijn met hun huis, is er nog genoeg werk aan de winkel. Ivo staat voor de uitdaging om een strakke tuin met speelse, unieke vormen te creëren, waar ook een vleugje landelijke charme in terugkomt. Ondertussen neemt Djamilla de woonkamer onder handen en gaat ze voor een stijlvolle Japandi-look. Het belooft een spannende metamorfose te worden!













Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 38

In de pluktuinen van Stichting Sociaal Vitaal komen mensen met een uitkering samen om groenten te oogsten. Ze raken uit hun isolement en leren gezond en bewust te koken.





FORMULA 1
FORMULA 1: Behind The Scenes In The Haas Team Garage! 🤩

Get a behind the scenes look at a practice session with Haas, as they prepare for the 2024 Singapore Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP



FORMULA 1
FORMULA 1: FP3 Highlights | 2024 Singapore Grand Prix

Catch up on the highlights from an eventful third and final practice session in Singapore, which saw Lando Norris set the pace, but an early red flag brought the session to a halt after a lizard appeared on the track! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SingaporeGP





Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 38

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.





Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Eindelijk Helderheid: Test voor Long Covid, Post Vaccinatie en Shedding | Jorc

In deze speciale aflevering van "Hoop Helder Hulleman" gaat Sven Hulleman in gesprek met dokter Jorine Hammink over haar baanbrekende onderzoek naar oversterfte en de impact van COVID-19-vaccinaties. Dr. Hammink presenteert de resultaten van haar unieke diagnostische test, waarmee RNA en Spike-eiwitten in bloed en speeksel kunnen worden aangetoond. Dit onderzoek biedt nieuwe inzichten in klachten zoals Long COVID en mogelijke vaccinatiebijwerkingen. De aflevering biedt een diepgaande en wetenschappelijke analyse van deze ontwikkelingen en hun impact op de gezondheidszorg. Ontdek bij Jorclinic gepersonaliseerde diagnostiek voor long COVID, post-vaccinatieklachten en shedding-gerelateerde vraagstukken. Krijg deskundig advies en geavanceerde behandelingen op basis van jouw unieke testresultaten. Plan vandaag nog een intakegesprek met Drs. Jorine Hammink en start jouw diagnostiek en behandeling. **<a target="_blank" href="https://www.Jorclinic.nl** Linkjes: -">Klik hier</a> Website van dokter Jorine Hammink **<a target="_blank" href="https://www.Jorclinic.nl** -">Klik hier</a> Wetenschappelijk artikel uit *The Lancet* over de biomedische effecten van COVID-19-vaccinaties. **<a target="_blank" href="https://www.thelancet.com/journals/ebiom/article/PIIS2352-3964(23)00294-3/fulltext** -">Klik hier</a> Website die informatie en ondersteuning biedt aan mensen met langdurige klachten na COVID-19-vaccinatie. **<a target="_blank" href="https://www.c-support.nu/langdurige-klachten-na-vaccinatie/** -">Klik hier</a> Alternatieve nieuwssite met een artikel over de correlatie tussen oversterfte in Europa en COVID-19-vaccins. **<a target="_blank" href="https://dissident.one/onderzoek-toont-aan-dat-europese-oversterfte-correleert-met-covid-19-vaccins** -">Klik hier</a> Nieuwsartikel over meldingen van overlijden na COVID-19-vaccinatie in Nederland, gericht op apothekers en de farmaceutische sector. **<a target="_blank" href="https://www.pw.nl/nieuws/2022/bijna-700-meldingen-van-overlijden-na-coronavaccinatie** -">Klik hier</a> Nieuwsartikel over coronaminister Hugo de Jonge die het OMT om een spoedadvies vraagt vanwege een stijging in COVID-19-besmettingen. Mogelijke nieuwe maatregelen worden overwogen. **<a target="_blank" href="http://www.telegraaf.nl/nieuws/1996134832/coronaminister-de-jonge-vraagt-omt-om-spoedadvies-vanwege-oplopende-besmettingen** -">Klik hier</a> Nieuwsartikel NOS over: RIVM: meer dan 200.000 positieve tests in een week, bijna helft bij jongeren **<a target="_blank" href="https://nos.nl/artikel/2412702-rivm-meer-dan-200-000-positieve-tests-in-een-week-bijna-helft-bij-jongeren**">Klik hier</a>





Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 27

Zangeres Zulema maakte een nummer met Henkie T. Ze treedt op met Amazing. Meidengroep JOY! zingt Besties.





De Matties
De Matties: Afl. 18

Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen.



Ninja Nanny
Ninja Nanny: Nu Hunter weet dat haar nanny de ninja is, wil ze zo snel mogelijk alles van haar leren

Nu Hunter weet dat haar nanny de ninja is, wil ze zo snel mogelijk alles van haar leren. Na Farah's eerste Pencak Silat-les denkt Hunter meteen dat ze een superheld is en ze werkt zichzelf in de nesten wanneer ze Joachims landgoed probeert te beschermen..



Superheldenschool
Superheldenschool: Afl. 1

Het is de eerste schooldag van het nieuwe jaar, dus is er een lichting nieuwe superhelden. De tweedeklassers krijgen allemaal een mentorleerling. Die weten niet allemaal wat hun superkracht is. En of ze superheld of superschurk willen worden...



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - NAC Breda | Eredivisie 2024-2025 #5

De tweede thuiswedstrijd in vier dagen! Feyenoord speelt zondag om 14:30 uur voor het eerst sinds 2018 in competitieverband tegen NAC Breda. Meer feitjes en cijfers in de nieuwe Preview. #feynac ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Watching AJAX DEFENDERS with RUGANI | 📼: 'Grinta? He had loads of it' ⚔️

Met Daniele Rugani heeft Ajax voor het eerst een verdediger uit Italië onder contract. We gingen met de Italiaan het archief in en bekeken beelden van legendarische Ajax-verdedigers. #Rugani ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



LINDA.meiden
IMPACT MAKEN MET JE CARRIÈRE ● LINDA.meiden

Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 4

NXT laat zien dat je van een activistisch lied met een serieuze boodschap best een feestelijk nummer kunt maken. Van Hé jullie!, een rapnummer van koor 31, maken NXT, zangcoach Michiel en muziekproducer Willem een lekkere Nederlandstalige hit in het genre volksmuziek. Manager Raïsha heeft de juiste contacten en regelt een ontmoeting met Frans Duijts voor de nodige inspiratie. Tot slot mag NXT het liedje laten horen op de radio tijdens een liveoptreden bij 100% NL. Spannend.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 20

Kindersportprogramma waarin kinderen kennismaken met verschillende soorten sporten. Het Oranje team en het Blauwe team strijden, na een korte training, tegen elkaar tijdens de allesbeslissende battle. Welk team wint de Zappsport trofee?



PSV
PSV: HISTORIE 📺 | Terug naar 2018 🎞️

Tijdens de historische voorbeschouwing op Fortuna Sittard - PSV gaan we terug naar het jaar 2018. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Kindertijd
Kindertijd: In 'Hier woon ik' laten kinderen zien waar ze wonen en wat hun lievelingsplekje is.

Samenwonen met opa en oma, dat is leuk! Naast het huis van Rae staat het huis van opa en oma. Dat is heel gezellig, want dan kun je altijd op visite gaan, wanneer je maar wilt. Ook heeft Rae een mooi zwembad in de tuin om lekker in te spelen.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Go Ahead Eagles 🆚 Ajax

Drie dagen na de 5-0 overwinning op Fortuna Sittard, wacht alweer de volgende Eredivisiewedstrijd voor Ajax. In Deventer is Go Ahead Eagles de tegenstander, en in deze Better Prepared zetten we alle relevante feiten en cijfers voor dat duel op een rij. #betterprepared #gaeaja ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Bouwer Power
Bouwer Power: Afl. 3

In een woonwijk in Gouda is een straat verzakt en loopt het water niet goed weg. Na een regenbui komen de bewoners niet met droge voeten binnen. Soy en Koen schieten te hulp, want er wordt veel regen verwacht. Er moet nog een hoop gebeuren wil het water netjes weglopen, zodat de bewoners weer zonder natte schoenen over straat kunnen.



Close Up
Close Up: De plastic Monobloc terrasstoel is zó populair, dat veel mensen hem niet eens meer bewust

De plastic monobloc-terrasstoel is zó populair, dat veel mensen hem niet eens meer bewust waarnemen. Toch zijn er wereldwijd minstens een miljard van in omloop. De Duitse filmmaker Hauke Wendler gaat op reis om met kritische blik het succes van de stoel te onderzoeken en doet daarbij Afrika, India en Brazilië aan. Ja, de stoel is lelijk, maar heeft hij misschien ook positieve kanten?



Herinneringen voor het leven
Herinneringen voor het leven: Afl. 3

Live-uitzending in samenwerking met Alzheimer Nederland over de impact van dementie. Eén op de vijf mensen krijgt met deze slopende hersenziekte te maken. Patiënten en hun dierbaren delen hun verhaal en worden mee terug in de tijd genomen door het herbeleven van een bijzondere herinnering.





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 264

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 3

Het gesprek met de minister-president met gebarentaal over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.