True
Informatief.TV - TV kijken via internet, de beste Informatieve tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

15-10-2024
Ziggo Sport voetbal


Agent
Agent: Afl. 8

Joe denkt het probleem van Dar afgehandeld te hebben. Tot Dar vindt dat hij zelf een hartig woordje met Marko moet spreken. Joe ziet het helemaal zitten om met Tallulah naar Amerika te gaan, maar zij laat hem weten wat zij ervan vindt.



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 30

Asielminister Marjolein Faber kondigde aan dat haar langverwachte dragende motivering voor de asielnoodwet af is, maar moest daar een uur later alweer op terugkomen. Politiek verslaggever Elodie Verweij praat ons bij. * Zowel Ramsey Nasr als Raoul Heertje maakte vorig jaar indruk met hun woorden over de oorlog tussen Israël en Hamas. Ze zijn beiden te gast. * Misdaadverslaggever voor De Limburger Bas Dingemanse over de tweede zittingsdag tegen Donny M. * Ronald Snijders staat op de planken met zijn nieuwe voorstelling Als Mens. De toeschouwer móet meedoen om de voorstelling te laten slagen.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 20

Documentaire over Rutger Hauer (1944-2019). Regisseur Sanna Fabery de Jonge, zijn peetdochter, schetst een intiem beeld van de acteur en zijn sterke hang naar vrijheid en avontuur. Over zijn privéleven was hij altijd heel gesloten. Met unieke nooit eerder vertoonde beelden, geschoten door Hauer zelf, zien we in deze documentaire de acteur zoals hij écht was: een eigenzinnige en zachtmoedige man met uitzonderlijk veel genegenheid voor zijn vrienden, die met zijn grote liefde Ineke Hauer-Ten Cate, het leven omarmde. Naast intimi delen ook Paul Verhoeven, Monique van de Ven, Anton Corbijn, Whoopi Goldberg en Mickey Rourke hun herinneringen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 26

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Groningers voelen zich nog steeds ongehoord en onveilig nu er plannen zijn voor gaswinnin

Groningers voelen zich nog steeds ongehoord en onveilig nu er plannen zijn voor gaswinning en munitiedepots.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 42 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 oktober, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het is nog altijd onzeker of asielminister Marjolein Faber haar plan om het staatsnoodrecht toe te passen voor strenge asielmaatregelen kan doorvoeren. Maar áls het doorgaat, wat zijn dan die strenge maatregelen? We bespreken het met politiek duider Arjan Noorlander. * Het kabinet heeft meerdere plannen die alleen uitvoerbaar zijn met goedkeuring uit Brussel. In aanloop naar een Europese top in Brussel peilen we de stemming in Den Haag en spreken we met Kysia Hekster en Arjan Noorlander. * Discussie over de komst van een AZC in Nijkerk, de gemeente waar Faber minister van Asiel en Migratie woont.



De rijdende rechter
De Rijdende Rechter: Afl. 4

De Rijdende Rechter reist af naar Zoetermeer. Hier zijn Ruud en René al meer dan twintig jaar buren van elkaar. Van geluidsoverlast tot treiterijen over en weer: de twee kunnen elkaar sinds dag één niet luchten. Voor Ruud is de maat vol als er zes jaar geleden jaarlijks lekkages ontstaan op verschillende plekken in huis. Dat kan volgens hem maar door één iemand worden veroorzaakt: de bovenbuurman. De zelf geïnstalleerde boiler en hogedrukspuit zouden de boosdoeners zijn. René is het daar niet mee eens. Mr. Reid zoekt dit, samen met zijn deskundigen, tot op de bodem uit.



Zina
Zina: Afl. 3

Lamya wordt geconfronteerd met Amal die kwaad op haar is omdat ze contact heeft met Achmed. Achmed heeft Amal ooit diep beledigd tijdens een mislukte date. Maar Achmed blijkt onverwachts nog veel leuker dan Lamya had kunnen bedenken.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 22

Hoge druk, faalangst en blessures: is topsport wel geschikt voor kinderen?



Ik vertrek
Ik Vertrek: Afl. 13

Mirjam (56) is yogadocent en ayurvedisch massagetherapeut. Aan het begin van 2022 maakte zij een reis door Portugal en liep ze spontaan tegen haar droomwoning aan. Ze besloot direct een bod te doen, dat werd geaccepteerd. In de zomer van datzelfde jaar liep ze haar ex Jack (60) opnieuw tegen het lijf. De liefde tussen de twee was herboren. In de streek Alentejo wil het stel een spiritueel centrum starten met yogaretraites, coaching, massages en kamerverhuur. Maar na twee weken Portugal stuit het Mirjam tegen de borst dat Jack er vandoor gaat met haar droomproject. En dus besluit Mirjam een drastisch besluit te nemen.



Urk!
Urk!

De zwangere tweeling is volop bezig met de voorbereidingen voor de familiebarbecue. Gerda wil absoluut niet weten of haar tweede liefdesbaby een jongen of meisje is, maar Mathilde kan het niet langer voor zich houden. Dit is het moment om de familie te verrassen met een spectaculaire genderreveal. Het gehoor van Greetje haar vader Freddie wordt steeds slechter, maar hij peinst er niet over om dat te laten testen. Greetje laat zich daar niet door tegenhouden en verrast haar vader gewoon met een leuk uitje naar - jawel - de gehoorwinkel. Het moment dat Tony en Derre hun trouwgeloften opnieuw uitspreken nadert snel en Derre wil er op die bijzondere dag stralend uitzien. Niemand minder dan de stylist van de Urkers, Teun, kan de nuchtere Derre die perfecte vleug glamour meegeven. Tijd voor een eerste maquillage repetitie.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 33

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Vier Handen Op Eรฉn Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 7

Geli (18) volgt een opleiding en werkt bij een pizzeria als ze plots zwanger raakt van haar vier jaar oudere vriend. De zwangerschap is gecompliceerd, het kindje heeft groeiproblemen waardoor de kans op een vroeggeboorte groot is. Naast de stressvolle zwangerschap, maakt Geli zich ook zorgen over haar financiën. Ze heeft geen werk meer, krijgt geen uitkering, maar heeft straks wel een baby om voor te zorgen. Ondanks deze zorgen vindt Geli houvast in het geloof. Ze wordt bijgestaan door Real Housewive Maria Tailor. Maria ondersteunt haar zo goed als mogelijk tijdens deze stressvolle tijd.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 206

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 46

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Farioli looking back on the second period | Discussing last matches & the next mountain to

Francesco Farioli blikt terug op de recente wedstrijden in de UEFA Europa League en Eredivisie. Hij bespreekt de rol van Davy Klaassen, kijkt vooruit op de belangrijke wedstrijden na de interlandperiode en geeft updates over blessures binnen het team. "Het wordt een belangrijke maand." โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Kwebbelkop
This Race is SO LONG That I Miss My Gym Session! #Kwebbelkop #GTA #GTA5 #GTAOnline #GTA5Online

This Race is SO LONG That I Miss My Gym Session! #Kwebbelkop #GTA #GTA5 #GTAOnline #GTA5Online #GTARace #GTARaces #Jelly Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



First dates
First Dates: Afl. 44

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 126

Architectuurhistoricus Valentijn bezoekt in Poeldijk een dokterswoning waar decennialang de tijd stil heeft gestaan. Na het overlijden van dokter Ter Haar laten zonen Kees en Hans de woning met spreekkamer en apotheek onaangeroerd. * Chef-kok Geneal maakt een Syrische tabouleh van quinoa met pastinaak, paprika en sinaasappel. Een lekker en voedzaam gerecht. * Wendie heeft een passie voor tuinieren en voor de natuur en dat zie je in haar tuin in het Limburgse Epen terug. Ze tuiniert samen met haar man Hans met de seizoenen mee en houdt van alles wat groeit bloeit en leeft in haar tuin. De natuur mag hier lekker z'n gang gaan.



Eva
Eva: Afl. 26

Een verhaal zo onwerkelijk dat je het amper gelooft: Jur Deitmers is 21 jaar als hij door een hersenontsteking zijn volledige geheugen verliest. Al zijn herinneringen zijn in één klap verdwenen. Zijn familie en vrienden kent hij niet meer. En van Harvard moet hij terug naar de basisschool. Hij vertelt zijn bijzondere verhaal, samen met zijn ouders, zusje en behandelend arts. * Opnieuw chaos in de coalitie. Heeft PVV-Minister Marjolein Faber haar motivering voor de asielnoodwet nu wel of niet af? Het laatste nieuws bespreken we met Wouter de Winther en Marleen de Rooy.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 289

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Vitesse
Vitesse: CLUBCAM | Een mooie belevenis in Roemenië ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ด

Een kijkje van binnenuit tijdens een weekend met jubileumwedstrijd in Roemenië. #Vitesse โ–บ ๐—”๐—•๐—ข๐—ก๐—ก๐—˜๐—˜๐—ฅ ๐—ก๐—จ <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer โ–บ">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ข๐—ก๐—ฆ Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl X:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://x.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Carles en Fleur zien de eerste 24 uur wel zitten. En Fleur is niet alleen benieuwd naar haar knappe date. Katelyn en Robin zijn nog niet begonnen, maar dat ziet er in ieder geval gelijk goed uit!



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4754

Lucie Horsch is blokfluitiste. Ze treedt op in de hele wereld en heeft belangrijke muziekprijzen gewonnen. Lucie vertelt Nizar waarom ze helemaal gek is op de blokfluit en hoe het ooit allemaal begon. Blokfluiten zijn er in alle soorten en maten en Lucie heeft er vijftig. Ze klinken allemaal anders en dat laat Lucie horen. Nizar wil het ook wel eens proberen en hey, horen wij daar de muziek van Harry Potter? Donnie en Chelsey repeteren voor een optreden.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ricciardo & Kvyat Dancing In Austin Was Iconic ๐Ÿ’ƒ

Daniel Ricciardo and Dani Kvyat took a moment to dance in the rain at the 2015 United States Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 247

Na drie vrouwenmoorden in korte tijd wil de burgemeester van Rijswijk dat het kabinet meer doet tegen femicide. * Omwonenden van Schiphol hebben baat bij minder nachtvluchten, blijkt uit onderzoek van de luchthaven. * Nederlandse artsen blij met giro555-actie voor het Midden-Oosten. * Bijzondere komeet Tsuchinshan-Atlas is vanavond te zien.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Langs de Hollandse Waterlinies verhaalt over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten en het omringende land. Vandaag: innovaties van toen en nu. Deze keer in het cultuurmagazine Route C: schatten uit de grootste middeleeuwse begraafplaats van Nederland zijn opnieuw te zien. Filmbeelden nemen je mee door het Zeeland van toen en nu. In deze aflevering: de kleuterschool.





MasterChef Australiรซ
MasterChef Australië

De koks moeten binnen 75 minuten een klassieker opnieuw uitvinden: eieren met spek. Er staat veel op het spel, want het beste gerecht wint een epische prijs, maar de maker van het slechtste gerecht valt af.





Waku Waku
Waku Waku: Afl. 17

Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 206

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando Norris, At Your Service! โ˜•๏ธ

At the 2018 United States Grand Prix, Lando Norris was on hand to serve Fernando Alonso a hot drink to keep him warm. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: New Russian Ambassador Vladimir Tarabrin on Ukraine (NL vertaling). Interview Ab G

Welcome to a special edition of Alternatief.TV. The Netherlands is on Ukrainian side participating in a war between Russia and Ukraine. Our mainstream media is giving a very one-sided pro-Ukrainian and anti-Russian view on the conflict. It is crucial for a peace-settlement to have a dialogue with Russia and listen to the arguments from the other side. After the 24 february 2022, I had two exclusive interviews with the former Russian ambassador to the Netherlands, Mr. Shulgin. The new Russian Ambassador to the Netherlands is Mr. Tarabrin. Welkom bij een speciale editie van Alternatief.TV. Nederland staat aan de kant van Oekraïne en neemt deel aan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Onze mainstream media geeft een zeer eenzijdige pro-Oekraïense en anti-Russische kijk op het conflict. Voor een vreedzame oplossing is het essentieel om in dialoog te gaan met Rusland en naar de argumenten van de andere kant te luisteren. Na 24 februari 2022 heb ik twee exclusieve interviews gehad met de voormalige Russische ambassadeur in Nederland, de heer Shulgin. De nieuwe Russische ambassadeur in Nederland is de heer Tarabrin. --- Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 207

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 207 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 32

Ramses vindt Mika raar als hij Jamal stiekem filmt. Waarom doet hij dat eigenlijk?



Gio
Gio: DE BANK WORDT GELEVERD & EEN GROTE HIJSKRAAN MET MEUBELS VOOR HET HUIS!๐Ÿ 

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 137

Peter Blok is een van de hoofdrolspelers in de Disney+-serie Nemesis, een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland. Wat we precies kunnen verwachten komt hij vertellen. * Ikenna Azuike gaat in de docu-serie Afro-Europeaan op onderzoek uit naar zijn culturele gespletenheid en gaat hierbij op zoek naar zijn thuisgevoel. * Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens hebben zichzelf de vraag gesteld of je een band kunt oprichten met twee drummers. Het antwoord op hun vraag was ja, want ze zijn met de band Sloper gestart. Ze treden op.





FORMULA 1
FORMULA 1: How Jenson Button Won His First Ever Grand Prix For McLaren! | Workday Winning Strategies

In our third episode of Workday Winning Strategies, Jolyon Palmer, Ruth Buscombe Divey and Bernie Collins take a look at the strategy that went behind Jenson Button’s iconic win at the 2010 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





PSV
PSV: Sergiño: 'Ik wil iets terug doen voor de nieuwe generatie' ๐Ÿ™Œ

Sergiño Dest heeft in zijn geboorteplaats Almere, een eigen Sergiño Dest Court geopend! ๐ŸŸ๏ธ โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Ziggo Sport
Rondo | Met WESLEY SNEIJDER, MARCO VAN BASTEN, RUUD GULLIT EN HENK TEN CATE

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 14/10/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Wesley Sneijder, Marco van Basten, Ruud Gullit en Henk ten Cate. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Jan Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



SLAM!
"Dit is zo PICK ME..." ๐Ÿค - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening op pad om te checken ijdel de mensen op straat zijn. Hoeveel minuten staan zij voor de spiegel? Aan de jury om te raden wat ze zeggen! Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 27

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: Meest FRUSTRERENDE Race...voor Jessy

Bedankt voor het kijken naar Meest FRUSTRERENDE Race...voor Jessy In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Kwebbelkop
Kwebbelkop: The CRAZIEST Wallride I've EVER done! #GTA #GTA5 #GTAOnline #GTA5Online #GTARace

The CRAZIEST Wallride I've EVER done! #Kwebbelkop #GTA #GTA5 #GTAOnline #GTA5Online #GTARace #GTARaces #Jelly Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S02E06 | SPECIAL: ROXY RO IN THE BUILDING

Deze week schuift niemand minder dan onze guest-editor Roxy Dekker aan. De drie hebben het in deze special over hun undercover-modus voor wanneer je even geen zin hebt om met je smoel op de foto te moeten. Misschien is er een leeftijdsverschil, maar er is een gedeelde mening over uitgaan tijdens o.a. ADE en Levi vertelt ons hoe STOM! hij ratten in de metro vindt, getverderrie. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! ๐Ÿ’ฅ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



VPRO Cinema extra
VPRO Cinema extra: Afl. 6

Een goede filmposter dient twee doelen: het moet een creatieve en opvallende vertaling zijn van de film en het moet de film verkopen. Noa bezoekt Filmmuseum Eye, waar zestigduizend filmposters bewaard worden. Curator Soeluh van den Berg vertelt over de historie van filmaffiches. Noa spreekt ook met filmposterverzamelaar Ronald Simons over zijn uit de hand gelopen hobby, en de jonge ontwerper Abel van Erkel laat in zijn studio zien op welke bijzondere wijze zijn posters tot stand komen.



Ziggo Sport
Marco van Basten: 'De spelers moeten geld inleveren willen ze minder spelen' ๐Ÿ—ฃ๏ธ | Rondo

De mannen aan tafel voeren een discussie over het drukke wedstrijdschema die de voetballers tegenwoordig hebben. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



PSV
PSV: #OTD in 2017, our Brazilian star Mauro made his debut ๐Ÿคฉ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท

โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



2Doc
2Doc: Michel is horecaondernemer. Kim is planner in een ziekenhuis. Zij geven hun carrières op om al

Het enorme lerarentekort in Nederland wordt een steeds groter probleem. De inzet van zogenaamde zij-instromers in het onderwijs moet daar verandering in brengen. In deze documentaire volgt Simonka de Jong mensen die hun vertrouwde leven en goedlopende carrières opgeven om leraar te worden op een basisschool: onder hen horecaondernemer Michel (50), wiens grote droom het altijd al was om voor de klas te staan, en planner in een ziekenhuis Kim (48), die onlangs haar man verloor en alleenstaande moeder is.



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 30

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Kwebbelkop
Jelly Tried to BLOCK Me from Winning in a GTA Race! #Kwebbelkop #GTA #GTA5 #GTAOnline #GTA5Online

Jelly Tried to BLOCK Me from Winning in a GTA Race! #Kwebbelkop #GTA #GTA5 #GTAOnline #GTA5Online #GTARace #GTARaces #Jelly Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 44

De puppies zijn jarig en Sam wil ze een groot bot geven. Helaas heeft Bertha hetzelfde bot op het oog en er ontstaat een waar hondengetouwtrek. Maar is dat nu zo gezellig op een verjaardagsfeestje?





Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 52

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



Ziggo Sport
Ronald Koeman: 'Duitsland was vandaag sneller, sterker en vaster aan de bal' ๐Ÿ˜ฌ | Rondo

Tijdens de uitzending van Rondo weet Ziggo Sport nog te spreken met bondscoach Ronald Koeman, de mannen aan tafel hebben hier een reactie op. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Feyenoord
Feyenoord: Favourite celebration so far? ๐Ÿ•บ

ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal


SLAM!
๐Ÿ”ฅ SLAM! Live DJ set at ADE 2024 – Multiple Epic Sets All Night! ๐ŸŽง

Experience the electrifying energy of SLAM! @ ADE 2024 with this livestream full of the best DJ sets this festival has to offer. This set features non-stop, high-energy tracks that will make you feel like you're right in the middle of the festival crowd. Join SLAM! Wednesday till Saturday for your festival experience ๐Ÿ”ฅ Today's Line-up: 12:00 Laura van Dam 13:00 Elfigo 14:00 Armin van Buuren 15:00 Tita Lau 16:00 Genesi 17:00 Dimitri Vegas 18:00 Nicky Romero 19:00 Cosmic Gate 20:00 Darude 21:00 Agents of Time 22:00 Korolova 23:00 Nifra Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam <a target="_blank" href="https://room-matehotels.com/en/aitana/ More">Klik hier</a> live DJ sets? Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



SLAM!
๐Ÿ”ฅ SLAM! Live DJ set at ADE 2024 – Multiple Epic Sets All Night! ๐ŸŽง

Experience the electrifying energy of SLAM! @ ADE 2024 with this livestream full of the best DJ sets this festival has to offer. This set features non-stop, high-energy tracks that will make you feel like you're right in the middle of the festival crowd. Join SLAM! Wednesday till Saturday for your festival experience ๐Ÿ”ฅ Today's Line-up: 16:00 Alle Farben 17:00 Jax Jones 18:00 Oliver Heldens 19:00 Eelke Kleijn 20:00 Bennett 21:00 Gorgon City 22:00 Amber Broos 23:00 DIØN Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam <a target="_blank" href="https://room-matehotels.com/en/aitana/ More">Klik hier</a> live DJ sets? Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



Ziggo Sport
Henk ten Cate: 'Er klopte vanaf minuut één al helemaal niets van' ๐Ÿ˜ณ | Rondo

De mannen aan tafel hebben het over wat er allemaal misging in de wedstrijd van Nederland op bezoek in Duitsland gisteravond. ๐Ÿคฌ โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



SLAM!
๐Ÿ”ฅ SLAM! Live DJ set at ADE 2024 – Multiple Epic Sets All Night! ๐ŸŽง

Experience the electrifying energy of SLAM! @ ADE 2024 with this livestream full of the best DJ sets this festival has to offer. This set features non-stop, high-energy tracks that will make you feel like you're right in the middle of the festival crowd. Join SLAM! Wednesday till Saturday for your festival experience ๐Ÿ”ฅ Today's Line-up: 16:00 Cyril 17:00 Mr. Belt & Wezol 18:00 Lucas & Steve 19:00 Riva Starr 20:00 Rose Ringed 21:00 Victoria 22:00 Andromedik 23:00 Cynthia Spiering Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam <a target="_blank" href="https://room-matehotels.com/en/aitana/ More">Klik hier</a> live DJ sets? Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 132

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 32

Te gast zijn Raymond Mens, Gijs van Engelen, Thomas van Luyn, Tessa van Viegen, Rob Jetten en Sanna Fabery de Jonge. Met hen hebben we het over de impact van de boeken Melania en War, de geschiedenis van Trump en Harris, Marjolein Faber, het leven van Rob Jetten en de persoonlijke documentaire over Rutger Hauer.



Zentijd
Zentijd: Afl. 8

Laagdrempelige yoga-, meditatie- en ademhalingsoefeningen waar iedereen aan mee kan doen. Want yoga is goed voor ons allemaal! Dus rol je matje uit, doe mee met onze docenten Djilani, Jolijn, Roos en Rohima en kom steeds meer in balans met je lichaam en je geest.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 7

Postbode Bert wil zo graag samen met de postduiven de post bezorgen. Hoe krijgt hij de postduiven zo ver om collega's van hem te worden? Fenna legt uit hoe je een prachtige duivenmobiel maakt. Ook krijgt ze bezoek van Dani, die op jonge leeftijd al heel succesvol is in de duivensport. Bioloog Mátyàs komt langs om alles over duiven te vertellen en buurman Ron heeft een nieuwe uitvinding: een hoofddeksel tegen duivenpoep. Werkt deze uitvinding?



Molmans
Molmans: Afl. 35

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 52

Julia wil een berichtje naar haar vrienden op haar eiland sturen. Sam besluit om een vlieger te bouwen. Maar werkt de wind ook een beetje mee?



Ukkepukkies
Ukkepukkies: Afl. 2

Klei-animatieserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.



Pip en Posy
Pip en Posy: Afl. 2

Pip heeft een leuke grap bedacht, maar als Posy hem doorvertelt verandert de grap. Dat vindt Pip niet leuk.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 288

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 206

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal